Kemas kini terakhir: 23 April 2026
Versi bahasa Jerman adalah versi yang mengikat. Terjemahan ini disediakan sebagai bantuan bacaan.
Terma Perkhidmatan ini ("Terma") mengawal akses dan penggunaan anda terhadap Syncory. Dengan menggunakan Syncory, anda bersetuju dengan Terma ini. Jika anda tidak bersetuju, anda tidak boleh menggunakan perkhidmatan ini.
Syncory menyediakan perkhidmatan untuk penyegerakan dan pengurusan data kalendar merentasi platform seperti Google, Microsoft Outlook, dan Apple Calendar.
Untuk menggunakan perkhidmatan ini, anda mesti mencipta akaun dan menyambungkan satu atau lebih penyedia kalendar pihak ketiga ("Akaun Disambungkan").
Dengan menyambungkan akaun, anda memberi kebenaran kepada Syncory untuk mengakses dan memproses data yang diperlukan daripada akaun-akaun ini bagi menyediakan fungsinya.
Anda bertanggungjawab untuk memastikan penggunaan perkhidmatan ini mematuhi undang-undang yang berkenaan.
Anda bertanggungjawab untuk mengekalkan keselamatan akaun anda dan semua aktiviti yang berlaku di bawah akaun anda.
Anda bersetuju untuk tidak:
Kami berhak untuk menggantung atau menamatkan akaun yang melanggar Terma ini.
Syncory berintegrasi dengan penyedia pihak ketiga seperti Google, Microsoft, dan Apple.
Kami tidak bertanggungjawab ke atas ketersediaan, fungsi, atau polisi perkhidmatan pihak ketiga ini. Penggunaan anda terhadap perkhidmatan tersebut tertakluk kepada terma dan polisi masing-masing.
Penggunaan anda terhadap perkhidmatan ini juga tertakluk kepada Polisi Privasi kami.
Dengan menggunakan Syncory, anda bersetuju bahawa kami boleh memproses data anda seperti yang diterangkan dalam Polisi Privasi.
Kami berusaha untuk menyediakan perkhidmatan yang boleh dipercayai, tetapi kami tidak menjamin ketersediaan tanpa gangguan.
Kami boleh mengubah suai, menggantung, atau menghentikan sebahagian daripada perkhidmatan pada bila-bila masa.
Setakat yang dibenarkan oleh undang-undang, Syncory tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan tidak langsung, sampingan, atau berbangkit akibat penggunaan perkhidmatan ini.
Penggunaan perkhidmatan ini adalah atas risiko anda sendiri.
Kami boleh mengemas kini Terma ini dari semasa ke semasa. Penggunaan berterusan selepas perubahan bermakna anda menerima Terma yang dikemas kini.